۱۳۹۹ يکشنبه ۵ بهمن
قابل توجه دانشجویان متقاضی تمدید میهمانی و انتقال
مدیریت امور آموزشی دانشگاه، موارد زیر را درخصوص تمدید میهمانی و انتقال در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 به اطلاع می رساند:

1- دانشجویان متقاضی تمدید میهمانی می‌بایست نامه موافقت دانشگاه مبدا به همراه لیست دروس پیشنهادی آن دانشگاه را تا مورخ 01 / 11 / 99 به صورت (غیر حضوری) از طریق اتوماسیون اداری (شبکه دولت دانشگاه مبدأ) به این دانشگاه ارسال نمایند. تمدید در این دانشگاه منوط به کسب میانگین مطلوب و موافقت گروه آموزشی می‌باشد. در صورت عدم کسب میانگین مطلوب میهمانی تمدید نخواهد شد و دانشجو باید تسویه و به دانشگاه مبدأ باز گردد.
2- تمدید میهمانی دانشجویانی که چهار ترم میهمانی آن‌ها به اتمام رسیده است، امکان‌پذیر نبوده و می‌بایست بعد از ثبت نهایی نمرات نیم‌سال اول 1400-1399 تقاضای خود را جهت بررسی وضعیت انتقال یا بازگشت به دانشگاه مبدأ به اداره پذیرش تحویل نمایند.
3- دانشجویان میهمان ستاد شاهد و فرزندان هیات علمی نیازی به مراجعه به مبدأ ندارند و بعد از 2 ترم میهمانی وضعیت تحصیلی آن‌ها بررسی خواهد شد.
4- دانشجویان میهمان دائم دارای معافیت تحصیلی که بیش از 5 سال از سنوات تحصیل آنان در مجموع مبدأ و دانشگاه اصفهان به اتمام رسیده، لازم است در اسرع وقت نسبت به درخواست سنوات ارفاقی در دانشگاه مبدأ اقدام نمایند.
5- دانشجویان میهمان دائم که سنوات تحصیلی مجاز آن‌ها (10ترم) به اتمام رسیده، می‌بایست نسبت به اخذ سنوات اضافی به دانشگاه مبدأ مراجعه نمایند.

تاریخ:
1399/09/16