سال ۱۴۰۴، سرمایه گذاری برای تولید
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان
  • تاریخ انتشار : 1404/09/14 - 17:16
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کلاس های روزهای شنبه 15 آذر ۱۴۰4 تا دوشنبه 17 آذر ۱۴۰4 به صورت برخط (آنلاین)

با توجه به اطلاعیه ستاد مدیریت بحران استانداری استان مبنی بر آموزش غیرحضوری در تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های سراسر استان به منظور قطع زنجیره بیماری آنفلوانزا، به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان دانشگاه اصفهان می رساند کلیه کلاسهای درسی دانشگاه در روزهای شنبه 15 آذر ۱۴۰4 تا دوشنبه 17 آذر ۱۴۰4 به صورت برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد.

  • بستر برگزاری کلاس (سامانه الکترونیکی دانشگاه یا ...) از طریق استاد درس یا کارشناس دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد. (اساتید می توانند کلاس های درس را در بستر غیر از LMS دانشگاه برگزار نمایند.)
  • جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی برنامه ریزی شده، به صورت حضوری برقرار است مگر اینکه با هماهنگی رییس یا معاونین دانشکده، تصمیم دیگری اتخاذ گردد. 
  • سایر جلساتی که برای برگزاری آنها هماهنگی قبلی صورت گرفته است نیز به قوت خود باقی است. 

در خصوص برگزاری کلاس های روز شنبه 15 آذر ماه و به منظور برگزاری با کیفیت کلاس ها نکات زیر را یادآوری می نماید:

توجه 1: کلاس های «دو ساعته» که توسط دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، علوم اداری و اقتصاد، علوم ورزشی، علوم تربیتی و روانشناسی، زبان های خارجی، علوم جغرافیایی و برنامه ریزی، الهیات و معارف اسلامی ارائه شده است با یک ساعت تاخیر شروع می شود به این معنا که کلاس به جای ساعت 8 از ساعت 9 و به جای 10 از 11 شروع می شود، همچنین کلاس ساعت 14 از ساعت 15 و الی آخر

کلاس های ارائه شده توسط دانشکده های فنی و مهندسی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران و حمل و نقل، شیمی، فیزیک، زمین شناسی، ریاضی و آمار و علوم و فناوری های زیستی مطابق با ساعت تعریف شده در گلستان شروع می شود. 

توجه 2: کلاس ها تماماً به مدت یک ساعت برگزار می شود. لذا به منظور جلوگیری از ترافیک سامانه درخواست می شود دانشجویان صرفاً 5 دقیقه قبل از ساعت تعیین شده وارد سامانه و کلاس خود شوند. 

توجه ۳: کلاسهای یک ساعته طبق ساعات قبلی اعلام شده (برنامه هفتگی سامانه گلستان) برگزار می گردد. 

نکته مهم: در صفحه اساتید برای تمامی کلاس ها، لینک ورود به کلاس ایجاد شده است. اساتید می توانند این لینک را به دانشجویان اعلام کنند که اگر هر دانشجویی نتوانست از طریق سامانه وارد شود از طریق لینک وارد کلاس شود.

تاکید می شود اساتید و دانشجویان عزیز امروز و امشب جهت اطمینان از ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور، از ورود خود به سامانه LMS اطمینان حاصل کنند.

یادآوری می گردد تمام موارد مطرح شده در بندهای قبل صرفاً مربوط به روز شنبه 15 آذر ماه 1404 می باشد. 

کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/14 17:16
تنظیمات قالب