۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

قابل توجه دانشجویان کارشناسی متقاضی تغییر رشته و انتقال توأم با تغییر رشته

متقاضیان محترم از مورخ 01 / 02 / 1403 لغایت 30 / 05 / 1403 با مراجعه به سامانه گلستان- پیشخوان خدمت- تقاضای انتقال و تغییر رشته نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند. تمام مراحل غیر حضوری و قابل مشاهده بوده و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

شرایط تغییر رشته
مطابق ماده 8 شیوه نامه انتقال و میهمانی دانشجویان 1402 به بعد:
1- رشته یا گرایش مورد تقاضای دانشجو در دانشگاه اصفهان وجود داشته باشد.
2-موافقت گروه آموزشی مبدأ و مقصد و تأیید شورای نقل و انتقال الزامی است.
3- گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر دو سوم واحدهای درسی الزامی است.
4- نمره های اکتسابی دانشجو در آزمون سراسری گروه آموزشی ذیربط از نمره آخرین فرد پذیرفته شده در آن رشته یا گرایش در دانشگاه اصفهان در سال پذیرش وی کمتر نباشد.
5-امکان ادامه تحصیل دانشجو در رشته یا گرایش جدید در سنوات مجاز باقیمانده وجود داشته باشد.
تبصره 1. تغییر رشته از دوره های پایین به دوره های بالاتر و از دوره نوبت دوم (شهریه پرداز) به روزانه ممنوع، ولی برعکس آن مجاز است.
تبصره 2. دانشجو صرفاً در هر دوره تحصیلی برای یک بار می تواند با رعایت شرایط این ماده تغییر رشته یا گرایش دهد.

مطابق شیوه نامه اجرایی آموزشی دانشجویان 1397 به بعد:
تبصره 4 اجرایی: دانشجو برای تغییر رشته باید حداقل 2 وحداکثر4 نیم­سال در رشته قبلی تحصیل کرده باشد وادامه تحصیل در رشته قبلی از نظر مقرات آموزشی (مشروطی، انضباطی،...) بلامانع باشد.
تبصره 5 اجرایی: باید کد رشته مورد تقاضای خود را طبق کارنامه محرمانه در دانشگاه کسب کرده باشد.
تبصره 6 اجرایی: تغییر رشته از دوره های پایین به دوره های بالاتر از غیر دولتی به دولتی، از دوره های شهریه پرداز به روزانه، از غیر حضوری به حضوری ممنوع است.

تذکرات:
1- اعمال تغییر رشته بعد از ثبت نمرات نیم سال دوم می باشد.
2- بعد از ثبت نهایی تغییر رشته امکان بازگشت به رشته قبلی (انصراف از تغییر رشته) امکان پذیر نمی باشد.
3- پس از ارسال نامه به دانشگاه مقصد مسئولیت پیگیری ارسال جواب نامه به این دانشگاه به عهده دانشجو می باشد.

تاریخ:
1403/02/04