۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

قابل توجه متقاضیان میهمان و انتقال به دانشگاه اصفهان و سایر دانشگاه‌ها در نیم سال اول سال تحصیلی 1404-1403

دانشجویان متقاضی میهمانی، تمدید میهمانی، میهمانی دائم و انتقال به دانشگاه اصفهان و سایر دانشگاه‌ها باید برای ثبت درخواست خود در سال تحصیلی 1404-1403، از 20 فروردین ماه 1403 تا 31 اردیبهشت‌ماه 1403 به سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir مراجعه و نسبت به ثبت تقاضا اقدام نمایند.
لازم به ذکر است که متقاضیان برای درج درخواست خود ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان، درخواست خود را وارد نمایند.
1- متقاضی میهمانی و انتقال، مسؤول صحت اطلاعات ارائه شده در خصوص شرایط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هریک از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج خواهد شد.
2- دانشجویان دانشگاه اصفهان متقاضی میهمان به سایر دانشگاه ها نیز باید درخواست خود رادر سامانه سجاد قسمت نقل و انتقال ثبت نمایند. پذیرش در دانشگاه مقصد براساس ضوابط آن دانشگاه می باشد.
3- این دانشگاه تنها تقاضاهای ثبت شده در سامانه نقل و انتقال وزارت عتف را مورد بررسی قرار می‌دهد و درخواست‌های فیزیکی و خارج از بازه زمانی مقرر با توجه به کثرت متقاضیان در سامانه در صورت وجود ظرفیت پذیرش و داشتن شرایط خاص دانشجو بررسی خواهد شد.
4- این دانشگاه بر اساس شیوه‌نامه داخلی خود تنها تقاضاهای دانشجویانی را بررسی می نماید که دارای معدل حداقل 14 باشند.
5- نتایج درخواست‌های نقل و انتقال در زمان تعیین شده تنها در سامانه سجاد قسمت نقل و انتقال اعلام خواهد شد.
6- تقاضای تمدید میهمان دانشجویان تنها در صورت ثبت درخواست در سامانه سجاد و موافقت دانشگاه مبدأ و کسب میانگین مطلوب از نظر گروه آموزشی و عدم مشروطی در نیم‌سال قبل در دانشگاه اصفهان قابل بررسی است. دانشجویان میهمانی که بدون دلیل موجه ترم میهمانی خود را حذف نموده اند، برای نیم‌سال آینده تمدید میهمانی نخواهند شد.
7- با توجه به درج نتایج نقل و انتقالات در سامانه سجاد در زمان مقرر، دانشگاه اصفهان از پاسخ‌گویی به متقاضیان به صورت حضوری معذور است.
8- از ثبت درخواست نقل و انتقال در قسمت کمیسیون موارد خاص سامانه سجاد اکیداً خودداری فرمایید (این قسمت در دسترس اداره آموزش نمی‌باشد و برای نقل و انتقال کارشناسی نیست.)
9- با توجه به مغایرت سرفصل های دروس دانشگاه ها بررسی مطابقت دروس در دانشگاه مبدا و مقصد قبل از ثبت درخواست الزامی است.
10- شیوه نامه میهمان و انتقال را از اینجا دریافت نمایید.

تاریخ:
1403/01/21